This website requires JavaScript.

Syre

En vin skal have et vist syreindhold for at kunne lagre og bevare friskhed og duft. Vinen indeholder vinsyre, æblesyre og garvesyre . Uden syre bliver vinen flad og mister karakter og holdbarhed . Vin- og frugtsyre kommer fra druen, mens garvesyren i reglen kommer fra drueskinden (i mindre omfang fra druekerner, da disse i reglen ikke tages med i gæring og maceration ). Dvs. rødvin uden garvesyre findes ikke -jo mørkere vin, jo mere garvesyre -syren kommer ind i vinen sammen med farven! Kun en hvidvin har stort set ingen garvesyre.

Relaterede produkter

Frankrig

2019 Gigondas Le Pas de l'Aigle 'Terroir d'Exception', Pierre Amadieu, Cru du Rhône

JamesSuckling 93 / 100
WineSpectator 93 / 100

USA

2021 Chardonnay, Bliss, Mendocino

Frankrig

2022 Steff Rosé by Henri Bonnaud, IGP Méditerranée Provence økologisk

Oldenburgs Vinguide 18 / 20
Spritnyt 88 / 100
150,00 kr. Pr. Stk.

Spanien

2020 San Roque Rioja, Obalo, Rioja Sonsierra, DOC

JamesSuckling 90 / 100
Vinstyrke2 ved Kim Bretov 91 / 100

New Zealand

2023 Sauvignon Blanc, Cellar Selection, Sileni, Marlborough

Oldenburgs Vinguide 17,5 / 20
140,00 kr. Pr. Stk.

Frankrig

2022 Vieille Mule Blanc, Jeff Carrel, Côtes Catalanes

Vinstyrke2 ved Kim Bretov 89 / 100

Italien

2021 Rosso di Montalcino, DOC, Tenuta Celestino Pecci

Frankrig

2016 Marsau, Francs-Côtes de Bordeaux

Robert Parker 87 / 100
WineSpectator 91 / 100
325,00 kr. Pr. Stk.

Ikke på lager

Italien

2019 Brunello di Montalcino, DOCG, Tenuta Celestino Pecci

Frankrig

NV Champagne Bonnaire, Terroirs, Brut Blanc de Blancs, Grand Cru Cramant

Ekstrabladet 93 / 100
Ekstrabladet