2014 Cerron "Remordimiento", Bodegas Cerron, Jumilla

More images

2014 Cerron "Remordimiento", Bodegas Cerron, Jumilla
  • Pr. stk. v. køb af 6 100,00 DKK
120,00 DKK

Remordimiento viser, hvad økologi + mager kalk kan levere i en begavet vinmagers hænder.

"Skal jeg virkelig give 95 p. til en spansk rødvin - jeg, der normalt ikke er glad for deres ofte krydrede, alkoholiske og svulmende smag? Det lød ikke sandsynligt, men en indre stemme fortalte mig noget andet...Endelig viser spanierne, hvad de kan med deres fremragende terræn, hvor potentialet for at avle store vine er åbenlyst." -Anders Grøndahl, Vin-top-10.

En fløjlsagtig fyldig vin med overdådig frugt, balsamisk, frisk og lang -en nydelse!  Cerrón er et lille kultdomæne i bjergene over Alicante. Ejer og vinmager Juan Rosé kalder sine vine ”The New Generation of Old World Wines” og håndlaver økologisk vin, hvor erfaringer fra tidligere generationer kombineres med visionære idéer om fornyelse. Intet er sparet for at skabe en så naturlig vin som muligt -det giver en vin, der er mere indbydende, frisk og lang i smagen!

"Remordimiento" laves af gamle vinstokke, tempranillo, petit verdot og cabernet sauvignon -familien var de første til at plante disse druer i regionen. Vinen får en lang kold maceration før gæring, som slutter i små fade af fransk eg. Vinen filtreres ikke -det giver vinen en naturlig ren aroma af frugt, mens smagen nok er fyldig, men ren og lang -herlig! ”Navnet dukkede op efter god middag med venner. Altid under en god mdidag ender vi med at snakke om minder -og det er netop navnet på vinen! Gode minder fra ungdommen, de lege, vi legede osv -men med visheden om, at vi lever i nuet og skal tænke på fremtiden” -Juan José.

Lagerstatus: På lager

120,00 DKK
Produkt information
Årgang 2014
Flaskestørrelse Helflaske, 0,75 liter
Alkohol % 14.50
Tørhedsgrad Tør
Fyldighedsgrad Fyldig
Vin type Rødvin
Lukkemetode Korkprop
Dyrkningsmetode Økologisk
Druesorter Petit-Verdot (10%)
Cabernet Sauvignon (20%)
Tempranillo/Tinto Fino (70%)
Varenummer 222114

Beskrivelse

Remordimiento viser, hvad økologi + mager kalk kan levere i en begavet vinmagers hænder.

"Skal jeg virkelig give 95 p. til en spansk rødvin - jeg, der normalt ikke er glad for deres ofte krydrede, alkoholiske og svulmende smag? Det lød ikke sandsynligt, men en indre stemme fortalte mig noget andet...Endelig viser spanierne, hvad de kan med deres fremragende terræn, hvor potentialet for at avle store vine er åbenlyst." -Anders Grøndahl, Vin-top-10.

En fløjlsagtig fyldig vin med overdådig frugt, balsamisk, frisk og lang -en nydelse!  Cerrón er et lille kultdomæne i bjergene over Alicante. Ejer og vinmager Juan Rosé kalder sine vine ”The New Generation of Old World Wines” og håndlaver økologisk vin, hvor erfaringer fra tidligere generationer kombineres med visionære idéer om fornyelse. Intet er sparet for at skabe en så naturlig vin som muligt -det giver en vin, der er mere indbydende, frisk og lang i smagen!

"Remordimiento" laves af gamle vinstokke, tempranillo, petit verdot og cabernet sauvignon -familien var de første til at plante disse druer i regionen. Vinen får en lang kold maceration før gæring, som slutter i små fade af fransk eg. Vinen filtreres ikke -det giver vinen en naturlig ren aroma af frugt, mens smagen nok er fyldig, men ren og lang -herlig! ”Navnet dukkede op efter god middag med venner. Altid under en god mdidag ender vi med at snakke om minder -og det er netop navnet på vinen! Gode minder fra ungdommen, de lege, vi legede osv -men med visheden om, at vi lever i nuet og skal tænke på fremtiden” -Juan José.

Anmelderne om Cerron "Remordimiento", Bodegas Cerron, Jumilla
Politiken5t 2014
Testvinder. I ugens vin fra Bodega Cerrón er der dog tale om en skønsom blanding af dels den spanske Tempranillo (her kaldet Cencibel) og dels de mere internationale Cabernet Saugivnon, Petit Verdot og Syrah. Det lyder som en underlig drøm hos en forvirret vinmager, og det er det måske også, men resultatet er faktisk ganske interessant. Nuvel, det er ikke elegance og kompleksitet, der præger vinen mest, men den bombastiske stil har nok frugt til at være indbydende og nok tannin til ikke at blive en for sødmefuld frugtbombe uden struktur. Serveret ved 16-17 grader til et rødt og intenst smagende stykke oksekød med let sødmefuldt tilbehør er der fin harmoni. Smagsnoter: Fyldig, intens rødvin med fuldmoden, mørk bærfrugt suppleret af sød lakrids og et krydret strejf. Godt med tannin giver struktur og redder balancen. Til den sidste grillbøf.
Finansbureauet6 2014
Superlækker Tempranillo domineret vin med peberfyldt næse med noter af mørke kirsebær og fløjlsblød mund med tilpas syre til at matche vinens kraftfulde karakter og opulente noter af kakao, lakrids og tobak. Flot vin.
95 / 100
Vin Top 10
2014
Skal jeg virkelig give 95 p. til en spansk rødvin - jeg, der normalt ikke er glad for deres ofte krydrede, alkoholiske og svulmende smag? Det lød ikke sandsynligt, men en indre stemme fortalte mig noget andet. Med sin mørke, rene, aromatiske, subtile frugt og sin kølige velsmag, der bæres frem på den fineste silke, måtte jeg både juble og overgive mig. Denne vin, skabt på en lykkelig kombination af Tempranillo, Cabernet Sauvignon og Petit Verdot i højderne over byerne Alicante og Murcia besidder både raffinement og klasse. Endelig viser spanierne, hvad de kan med deres fremragende terræn, hvor potentialet for at avle store vine er åbenlyst.
VinXpressenanbefalet
VinXpressen
2014
Frugtig vin i en moderne spansk stil med masser af saftighed, åben bærfrugt og en bagkant af krydderier. Vellavet vin med en god struktur og koncentration. Anbefalet.
Vinavisen5 2014
En vellavet, økologisk rødvin på druerne Pertit Verdot, Cencible, Syrah og Cabernet Sauvignon. Vinen er tør og med en ren frugtsmag og bløde tanniner. Lang eftersmag.
Gastro6 2013
Stor bællefaktor! Masser af kirsebær i næsen med en tilpas krydret karakter, der giver varme uden at fjerne elegancen. En herlig vin at drikke før, under og efter måltiden og er man i besiddelse af en rød bøf med grillede røde peberfrugter, kan det ikke gå galt -RP.
Politiken5
Politiken
2013
Let ristet, mørk duft ûsolbær, sød lakrids og kakao. Kraftig, men samtidig saftig smag. Ret blød uden tannin. Fin, men gør sig bedst let afkølet. Det fremhæver frugten -20.3.2016.
Vinavisen5
Vinavisen
2013
Blød, fyldig og lækker rødvin på økologisk dyrkede druer: Cencibel (Tempranillo), Cabernet Sauvignon og Petit Verdot. I smagen fint krydrede noter (timian)...
Smag på Vin5
Smag på Vin
2013
Her er en vin med mange flotte værdier. Den er økologisk, og den laves efter gamle håndværksmæssige principper, så vi bliver helt bløde i knæene. Den er nemlig også blød og frugtig i aromaen med sorte kirsebær, krydderurter og tørret tobak. Fyldig og frugtig i smagen med god frugt û kirsebær og tørrede blåbær û og lidt kakao. God syre og pæn tannin. Lige til en lammeculotte med stegte kartofler vendt i krydderurter.
 

Vent venligst ...