Privacy Policy

 

Vores privatpolitik forklarer, hvordan vi på ErikSorensenVin.dk bruger og beskytter den information, som du giver os, når du bruger vores hjemmeside. ErikSørensenVin.dk er forpligtet til at sikre, at dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Hvis vi beder dig oplyse specifik information, som kan bruges til at identificere dig, når du bruger dette websted, så bliver det kun brugt i hht. denne privatpolitik. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Du kan til enhver tid tjekke vores gældende privatpolitik her på sitet.

DEN INFORMATION VI SAMLER

Vi kan samle følgende information omkring dig:

  • Navn
  • Kontaktinformation, inklusive emailadresse
  • Demografisk information som postnummer, præferencer og interesser
  • Anden information relevant vedr. forbrugerundersøgelser og/eller -tilbud

Klik her for at se hele listen af cookies, som vi samler.

BRUG AF PERSON- OG BRUGERPLYSNINGER

Vi bruger forbrugeroplysninger for at forstå dine behov og yde dig en bedre service – og specielt til følgende årsager:

  • Intern ordrebehandling
  • Vi kan bruge informationen til at forbedre vores produkter og services
  • Vi kan finde på at sende promotion emails omkring nye produkter, specielle tilbud eller anden information, som vi mener har din interesse, men kun hvis du har givet os din tilladelse til dette
  • Vi kan finde på at kontakte dig i forbindelse med market research, hvis du har givet os tilladelse til at kontakte dig
  • Vi kan bruge oplysningerne til at personliggøre hjemmesiden i hht. dine interesser

SIKKERHED

Vi er forpligtet til at sikre, at dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

HVORDAN VI BRUGER COOKIES

En cookie er en lille fil, der beder om din tilladelse til at placere sig på din computers hard drive. Når du accepterer, bliver filen tilføjet, og cookien hjælper med at analysere webtrafik og genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Applikationen kan skræddersy sin funktionalitet efter dine ønsker og favoritter ved at samle og huske information om dine præferencer.

Vi bruger trafik-lagret cookies til at identificere hvilke sider, der bliver brugt. Dette hjælper os med at analysere data omkring webtrafik og forbedre vores hjemmeside og give en bedre brugeroplevelse.

Alt i al hjælper cookies os til at optimere din brugeroplevelse hos os ved at udpege hvilke sider, du finder mest brugbare.

En cookie giver os på ingen måde adgang til din computer eller information omkring dig, andet end den data du vælger at dele med os. Du kan beslutte at accepter eller afvise cookies. De fleste webbrowsere accepterer automatisk cookies, men du kan som regel ændre dine browserindstillinger til at afvise cookies. Det kan dog resultere i at du ikke får det fulde udbytte af dit besøg på hjemmesiden.

LINKS TIL ANDRE WEBSITES

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre relevante hjemmesider. Når du forlader vores hjemmeside via disse links, ophører vores privatpolitik. VI har vi ikke kontrol over de andre hjemmesider, og deres privatpolitik hører ikke under vores, og vi er derfor ikke ansvarlig for at beskytte dine privatoplysninger på de sider, hvis du oplyser information omkring dig selv på dem.

KONTROL AF DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

Du kan beslutte at begrænse vores indsamling af dine personlige oplysninger på følgende måder:

Når du bliver bedt om at udfylde en formular på hjemmesiden, kan du kigge efter boksen, hvor du kan tjekke af, hvis du ikke ønsker at informationen bliver brugt i nogen form for direkte markedsføring til dig.

Hvis du tidligere har givet os lov til at bruge din personlige information til direkte markedsføring, har du mulighed for at ændre dit ønske og skrive det til os på vin@eriksorensenvin.dk

Vi videregiver eller sælger ikke din personlige information til tredjepart med mindre vi har din tilladelse dertil eller er krævet af loven til at gøre det. Vi kan bruge dine oplysninger til at sende dig information om tredje parter, som vi mener kunne være af interesse for dig, hvis du har givet os tilladelse til det.

I det omfang der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig ved at kontakte os på vin@eriksorensenvin.dk. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde din samtykke.

LIST MED DE COOKIES SOM VI SAMLER

Tabellen lister de cookies vi samler, og hvilken information de lagrer.

COOKIE nameCOOKIE Description
CART The association with your shopping cart.
CATEGORY_INFO Stores the category info on the page, that allows to display pages more quickly.
COMPARE The items that you have in the Compare Products list.
CURRENCY Your preferred currency
CUSTOMER An encrypted version of your customer id with the store.
CUSTOMER_AUTH An indicator if you are currently logged into the store.
CUSTOMER_INFO An encrypted version of the customer group you belong to.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Stores the Customer Segment ID
EXTERNAL_NO_CACHE A flag, which indicates whether caching is disabled or not.
FRONTEND You sesssion ID on the server.
GUEST-VIEW Allows guests to edit their orders.
LAST_CATEGORY The last category you visited.
LAST_PRODUCT The most recent product you have viewed.
NEWMESSAGE Indicates whether a new message has been received.
NO_CACHE Indicates whether it is allowed to use cache.
PERSISTENT_SHOPPING_CART A link to information about your cart and viewing history if you have asked the site.
POLL The ID of any polls you have recently voted in.
POLLN Information on what polls you have voted on.
RECENTLYCOMPARED The items that you have recently compared.
STF Information on products you have emailed to friends.
STORE The store view or language you have selected.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indicates whether a customer allowed to use cookies.
VIEWED_PRODUCT_IDS The products that you have recently viewed.
WISHLIST An encrypted list of products added to your Wishlist.
WISHLIST_CNT The number of items in your Wishlist.
?>
 

Vent venligst ...