1. Kort fortalt om Erik Sørensen Vin

  Hos Erik Sørensen Vin brænder vi for den gode vin, oplevelsen og mødet med mennesker, der deler passionen for vin. Vi har meget vinøst på hjerte og vores mål er altid at levere den gode og unikke historie pakket ind i personlig og nærværende service. Kort sagt - vi ønsker at vise dig, hvor fantastisk vinens verden er!

  Erik Sørensen Vin er en traditionsrig virksomhed med en historie, der går helt tilbage til 1956, hvor Erik Sørensen åbnede vinbutikken på Bernstorffsvej i Hellerup. I dag er vi ca. 25 fuldtidsansatte, alle med hjertet i historien, men med blikket rettet mod fremtiden. Tillid, troværdighed, kvalitet og personlige relationer - til kunder, leverandører og hinanden er hjørnestenene i Erik Sørensen Vin.

  Vi udvælger vores vinhuse med stor omhu og med kvaliteten som bærende kriterie. Al vin importeres direkte udenom agenter og andre mellemled. Mange af vinhusene har vi langvarige relationer til, og det betyder, at vi kan tilbyde et af Danmarks i særklasse bedste og mest konsistente sortimenter af kvalitetsvin. 

  På den baggrund har vi i dag et tæt samarbejde med en lang række anerkendte restauranter og virksomheder i Danmark, ligesom vi betjener tusindvis af privatkunder – både fra vores webshop og de to forretninger i hhv. Hellerup og København K.

 1. Kontakt os

  kontakt os
  Ring 43 46 99 00 – tryk herefter 1 for ”Salg”.
  Har du spørgsmål eller brug for rådgivning til vin, sidder vi klar i kundeservice til at hjælpe dig.
  Ring 43 46 99 00 – tryk herefter 1 for ”Salg”.

  Skriv til os via mail eller live chat
  Du er også velkommen til at kontakte os via mail: kundeservice@eriksorensenvin.dk Vi svarer normalt på e-mails indenfor 6 timer på hverdage i tidsrummet kl. 9.00 - 16.00. Når vi sidder ved tasterne, kan du også chatte live med os ved at bruge chatbaren nederst til venstre i skærmbilledet.

 1. HoReCa
 2. Salg til HoReCa og erhvervskunder

  Vores yderst kompetente medarbejdere betjener dagligt vores mange erhvervs- og HoReCa kunder. Uanset om behovet er vingaver, receptionsvin, udarbejdelse af vinkort eller vores sommeliers bistand til at matche mad og vin - så har vi ekspertisen og løsningen.
  Kontakt en vinkonsulent

 1. Om os
 2. Bestil din vin online på eriksorensenvin.dk

  Her på hjemmesiden kan du bestille vin til levering eller til afhentning på en af vores lokationer. Du kan handle uden at oprette en konto, men vil du undgå at taste dine navne- og adresseoplysninger hver gang, kan du med fordel oprette en konto. Derved får du også mulighed for at se tidligere køb og for at "gemme" varer i din indkøbskurv til et senere tidspunkt.

 3. Gå til forsiden af eriksorensenvin.dk
 1. Om os
 2. Gå selv på opdagelse på hylderne

  I vores butikker i hhv. Hellerup, København K og Hillerød finder du et meget stort udvalg af vine i alle prisklasser. Som udgangspunkt finder du de samme vine i butikkerne som her på webshoppen. Der vil yderligere være mulighed for at finde vine i ældre årgange, ligesom der er et udvalg af chokolade og andre delikatesser. Vores meget kompetente medarbejdere i butikkerne hjælper både med at finde den rette vin til maden, at sammensætte den rette vingave, at foreslå spændende vine til kælderen eller at finde den helt særlige flaske til en særlig anledning. Desuden vil du altid kunne smage et antal vine i butikkerne. Kig forbi. Du er velkommen!

  Find den nærmeste butik her

 1. test
 2. Vingaver, der altid vækker glæde

  Erik Sørensen Vin kan levere vingaver i alle prisniveauer i et stort udvalg af gaveemballager – fra pæne vinkartoner og flotte trækasser, til enkelte flasker i cellofan-indpakning eller gavekurve – og med dekorative satin-bånd. Mange af vores vine kan også leveres i flot original gaveemballage fra producenten.

  Gør din vingave synlig og mere personlig med firmalogo. Mange af vores kunder vælger at få trykt firmalogo på det låg, der sættes på gave-trækasserne, eller de får trykt logo på vingavekartoner. Vi opbevarer ”logolågene” og logokartonerne på vores lager, så det er nemt for dig som kunde successivt at bestille vingaver pakket i gaveemballage med logo.

  Udover vingaver kan vi også skræddersy gaver indeholdende såvel vin som mere permanente gaver og delikatesser, idet vi har et tæt samarbejde med de fleste førende mærkevareleverandører af gaveartikler og delikatesser (minimums kvantitet kræves).

  Se udvalget af færdigpakkede vingaver her

 

Vent venligst ...