This website requires JavaScript.

Tannin

Også kaldet garvesyre . Kan give vinen en snerpende smag, men er vigtig for at sikre vinens holdbarhed og længde i smagen. Tanniner i vin kommer mest fra drueskaller, sjældnere fra druekerner. Derfor har vinen generelt mere tannin, jo mørkere farven er -rosé har mindre garvesyre end rødvin, og hvidvin mindre end rosé. Hvidvin har typisk 30 mg/l, mens rødvin typisk ligger omkring 1800 mg/l. Rødvin uden garvesyre findes ikke. Lagring på nye egefade kan også tilføre vinen lidt tannin. Tanninen blødgøres med alderen og giver vinen længde i smagen.

Relaterede produkter

Italien

2020 Langhe Nebbiolo Così DOC, Camparo, Piemonte

Italien

2021 Barbera d'Alba Superiore Sarà Camparo, Piemonte

Italien

2021 Langhe Rosso Adesso DOC, Camparo, Piemonte

Italien

2021 Langhe Bianco Quando DOC, Camparo, Piemonte

Ikke på lager

USA

2019 Cabernet Franc, Lucas & Lewellen, Santa Ynez Valley

Vinstyrke2 ved Kim Bretov 90+ / 100

Spanien

2017 Las Arenas Reserva Rioja, Obalo, Rioja Sonsierra, DOC

Decanter 92 / 100
Guía Peñin 92 / 100

Frankrig

2019 Chambertin Grand Cru, Camille Giroud

InsideBurgundy 94 / 100
Revue des Vins de France 18 / 20

Frankrig

2022 Grenache Noir V.V. Galhaud Pays d'Oc IGP

Vinstyrke2 ved Kim Bretov 88+ / 100
Spritnyt

Østrig

2020 Riesling Ried Schreck, Kremstal, Weingut Stadt Krems

Falstaff 95 / 100
Vinstyrke2 ved Kim Bretov

Ikke på lager

Spanien

2020 Plaer Vinyes Velles, Ritme Celler, Priorat

Robert Parker 93 / 100

Ikke på lager

Populære hverdagsvine - smagekasse med 6 flasker

760,00 kr. Normalpris