This website requires JavaScript.

Syre

En vin skal have et vist syreindhold for at kunne lagre og bevare friskhed og duft. Vinen indeholder vinsyre, æblesyre og garvesyre . Uden syre bliver vinen flad og mister karakter og holdbarhed . Vin- og frugtsyre kommer fra druen, mens garvesyren i reglen kommer fra drueskinden (i mindre omfang fra druekerner, da disse i reglen ikke tages med i gæring og maceration ). Dvs. rødvin uden garvesyre findes ikke -jo mørkere vin, jo mere garvesyre -syren kommer ind i vinen sammen med farven! Kun en hvidvin har stort set ingen garvesyre.

Relaterede produkter

Frankrig

2020 Chassagne Montrachet, Janots & Bos

USA

2019 Chardonnay, Hopland Ranches, Brutocao, Mendocino

Ikke på lager

Frankrig

2022 Morillon Blanc, Jeff Carrel, Pays d'Aude IGP

JamesSuckling 90 / 100

USA

2017 Pinot Noir, Slow Lope'n Vineyard, Anderson Valley, Brutocao, Mendocino

Oldenburgs Vinguide 18,5 / 20

USA

2019 Cabernet Sauvignon, Bliss, Mendocino

Italien

2019 Barbera d'Alba Vigna Serraboella, Cigliuti, DOC

Gambero Rosso
Oldenburgs Vinguide 18 / 20

Italien

2018 Amarone della Valpolicella Classico, Monte Sant'Urbano, DOCG, Speri

Gambero Rosso
Bibenda

Frankrig

NV Champagne Bonnaire, Terroirs, Brut Blanc de Blancs, Grand Cru Cramant

Ekstrabladet 93 / 100
Ekstrabladet

New Zealand

2023 Sauvignon Blanc, Cellar Selection, Sileni, Marlborough

140,00 kr. Pr. Stk.

Tyskland

2017 Huxelrebe Auslese Lichtspiel, Weingut Gysler, Rheinhessen

Vinbladet 89 / 100