This website requires JavaScript.

Skindkontakt

Når mosten gærer med drueskallerne. Jo længere tid, skallerne er med i gæringen -og siden i macedrationen- jo mørkere farve får vinen. Desuden får vinen mere af andre substanser som tannin , fenoler og andet godt. En rosé gærer mosten således kun med drueskallerne i kort tid, ofte kun en nat, mens en vin til lang lagring ofte har kontakt med drueskindet i 3, måske endda 4 uger. Hvidvin laves historisk uden skindkontakt, men i dag får stadig flere hvidvine skindkontakt -det giver vinen mere aroma og frugt samt fylde.

Relaterede produkter

Italien

2021 Sauvignon Blanc, Draga Winery, Collio, Friuli-Venezia Giulia

180,00 kr. Pr. Stk.

Italien

2018 Pinot Grigio, Miklus Wine, Friuli

Gambero Rosso

Italien

2021 Pinot Grigio, Draga Winery, Collio, Friuli-Venezia Giulia

180,00 kr. Pr. Stk.

Ikke på lager

Australien

2018 The Stump Jump White, d'Arenberg, McLaren Vale

Oldenburgs Vinguide 17 / 20

Italien

2021 Cerasuolo Rosé, Torre dei Beati, Abruzzo

Gambero Rosso
175,00 kr. Pr. Stk.

Ikke på lager

USA

2017 Taylors Reserve Cabernet Sauvignon, Dutcher Crossing

Ikke på lager

Frankrig

2015 Clos Rebberg, Cru, Riesling, Domaine Marc Kreydenweiss

eRobertParker 92 / 100

Frankrig

2021 Lerchenberg, Pinot Gris, Domaine Marc Kreydenweiss

Din VInguide 91 / 100
Spritnyt

Frankrig

2020 Lerchenberg, Pinot Gris, Domaine Marc Kreydenweiss

Oldenburgs Vinguide 18 / 20